Cine suntem?

Pana in 2000 eram XII B, acum fiecare are povestea lui, fiecare isi croieste propriul drum prin viata.

Erau vremuri in care visam la ce vom face mai tarziu, cand saptamanile erau mai lungi, cand aveam timp pentru toate si pentru toti, cand tremuram la gandul BAC-ului, al admiterii, al despartirii, al plecarii de acasa. Acum timpul e mai scurt, fuge mai repede, saptamanile le traim de vineri pana duminica sau luni dimineata, iar viata noastra se masoara in functie de dead-line-uri, rate, intalniri.

Cand mai este ceva mai mult de un an pana la intalnirea de 10 ani ne-am luat inima in dinti si am hotarat sa reluam legaturi , sa depanam amintiri.

Sf. Petru si Pavel

Paul, cu ocazia zilei onomastice colegii iti ureaza:
"La multi ani!"

Diana Lungu

Adresa de email: diana_lfd(a)yahoo.com

Locul geografic actual:
Ploiesti

Ocupatia actuala:
Specialist vanzari auto (Mitsubishi de data asta)

Ce a facut dupa terminarea liceului:
O groaza de chestii mici marunte si nesemnificative in comparatie cu altii, nu am plecat in strainatate, nu m-am maritat (poate doar cu munca), prieten cred ca mai am,....cert e ca am muncit si am devenit independenta financiar. Mai exact...3 ani in telefonie mobila, alti 2 si ceva in vanzari auto,...next...Dumnezeu stie, desi as vrea sa scap de vanzari...cred ca in ritmul asta o sa ajung sa vand avioane, mig-uri, arme..... naiba stie!

Alte informatii: Am ramas la fel de nebuna, numai ca mi-am mai descoperit o pasiune da cand lucrez in vanzari auto...imi place la nebunie sa conduc, si mai ales cu viteza...deci ma termina masinile cu multi cai putere si motocicletele cuminti de genul: Yamaha R1, Suzuki GXR, etc (pacat ca nu am permis A, si nu am invatat inca sa merg cu asa ceva,...am decis e ca e mai sigur pt sanatatea mea doar sa le admir la
altii!)

Afla cand apare ceva nou pe blog

De astazi am adugat in blog posibilitatea de a va abona la noutatile de pe el (vedeti in dreapta, sectiunea Subscribe via email). Astfel odata ce v-ati introdus adresa de e-mail si ati confirmat inscrierea accesand link-ul pe care il veti primi, ori de cate ori va fi publicat un post nou pe blog ar trebui sa fiti notificati. Spun ar trebui pentru ca n-am testat inca foarte bine aceasta optiune asa ca om vedea daca merge sau nu.

Paul Chioveanu

Adresa de email: paul_kimmy(a)yahoo.com

Locul geografic actual: Bucuresti

Ocupatia actuala:
Coordonator programe


Ce a facut dupa terminarea liceului:
In curs de actualizare


Alte informatii:
In curs de actualizare

Adina Alecse

Adresa de email: adina.alecse(a)gmail.com

Locul geografic actual: Paris, Franta

Ocupatia actuala: HRIS

Ce a facut dupa terminarea liceului
: FEAA - Informatica Economica la Iasi, un master in derulare de muuuuulta vreme

Alte informatii:
a se discuta la o cafea :-)

Gabriel Constantin Gurguta (Bibi)

Adresa de email: gabrielgoti(a)yahoo.com, gabrielgotti(a)gmail.com

Locul geografic actual: Pot fi gasit in Bucuresti , dar mai vin si prin Focsani cam 1 data pe luna.

Ocupatia actuala: Specialist in Recuperare Medicala- Fiziokinetoterapeut.

Ce a facut dupa terminarea liceului: Bibi s-a imbatat de bucurie,apoi de suparare in prima faza. Apoi s-a gandit sa dea si el la o facultate. Intai a luat la plata la Medicina (si tac-su a zis ca nu il tine pe bani) asa ca a facut un an de Imbunatatiri funciare si Dezvoltare rurala. Anul urlator a mai dat la Medicina - specializarea FKT (BFT) si a luat. Deci a fost timp de 5 ani student.In paralel si-a luat si un atestat de BLS (basic life support ). Dupa terminare s-a angajat la o clinica privata unde lucreaza si in prezent.Concomitent e student in anul 4...aproape 5 la Medicina Generala. (update 2010 : absolvire Medcina Generala si a ajuns si Doctor Medic....now what? Intre timp a mai cochetat cu industria farma unde a lucrat in departamentele de cercetare - studii clinice) .

Alte informatii: Nu se mai satura de atata scoala. Nu s-a insurat. Nu si-a luat benveu. Si casa de pe Kiseleff a lasat-o copiilor starzii.

Irina Tiganus

Adresa de email: tiganus_irina_1981(a)yahoo.com sau irirovn(a)yahoo.com

Locul geografic actual: Focsani

Ocupatia actuala:
Inspector asigurari


Ce a facut dupa terminarea liceului:
Studenta la ASE - Economia comertului si ASE - Marketing - Cercetari de marketing; referent daune UNITA SA Focsani 2005-2006; inspector asigurãri BT ASIGURARI Focsani 2006 - 2007; în toamna, sper masterand......ca nu se mai poate!


Alte informatii:
Necasatorita, cu 3 viitori potentiali nasi, si fara mire (se cauta mire cu 90/60/90) restul mai aflati la nunta!

Geanina Pricope (casat. Rentia)

Adresa de email: geaninarentia(a)yahoo.com

Locul geografic actual: Frankfurt, Germania

Ocupatia actuala:
Studenta, economist


Ce a facut dupa terminarea liceului:
Facultatea de Management (2000 - 2004), curs de contabilitate autorizat (2005), am lucrat pt. Easy Call, apoi la o firma de imobiliare in Bucuresti (am inceput o firma de imobiliare), in 2006 am plecat in Germania. In prezent studiez aprofundat limba germana (am ex in august).


Alte informatii:
Casatorita de aproape un an , facem acum pe 24 iunie, sotul meu Marc Christian Rentia, deocamdata nu am copii. In august vin in vacanta in Romania.

Alin Ionita

Adresa de email: alin_ionita(a)yahoo.com

Locul geografic actual: Bucuresti

Ocupatia actuala:
Business Analyst Developer

Ce a facut dupa terminarea liceului: M-am tuns. Pentru ca asa cum vorbisem cu o parte din colegi dupa luarea BAC-ului ne tundem...eu m-am tinut de cuvant (se poate vedea si in ziua de azi). Apoi am dat la Facultatea de Matematica si Informatica (Universitatea Bucuresti, sectia matematica) pe care am terminat-o in 2004. Odata cu terminarea facultatii am urmat un master in Baze de Date si Programare Web si m-am angajat totodata la o companie de dezvoltare software, consultanta si servicii in domeniul IT. Am lucrat in aceasta firma timp de trei ani pana in vara lui 2007 cand am avut sansa sa ma alatur unei companii internationale in cadrul careia am participat, ca analist programator, la mult mediatizata campanie de aderare la pensia privata obligatorie, pentru ca in prezent sa lucrez in cadrul unei banci ce se afla la inceput de drum pe piata romaneasca si proaspat admis la un master despre vinuri.

Alte informatii:
In 2006 m-am casatorit (vezi mai multe aici), locuiesc in Bucuresti si mai trec din cand in cand si prin Focsani.

Andreia Damoc (casat. Diaconu)

Adresa de email: andreia.diaconu(a)gmail.com

Locul geografic actual: Bucuresti

Ocupatia actuala: Unit Manager P&G

Ce a facut dupa terminarea liceului: Facultatea REI (ASE), Master in Marketing International, am lucrat la Ministerul Educatiei- Agentia pentru Sprijinirea Studentilor, Esca gmbh, Elmec Romania ( Nike), in prezent doar la P&G

Alte informatii: fosta Damoc, 1 sot, 0 copii

Model

Adresa de email: de completat
Locul geografic actual: de completat
Ocupatia actuala: de completat
Ce a facut dupa terminarea liceului: de completat
Alte informatii: de completat

*cam asta e propunerea mea pentru cum vor arata profilele. Momentan dreptul de comentariu este public urmand ca ulterior sa fie eventul restrans la o lista de useri.
** o sa am nevoie de voi sa fac un scurt intro :P