Cine suntem?

Pana in 2000 eram XII B, acum fiecare are povestea lui, fiecare isi croieste propriul drum prin viata.

Erau vremuri in care visam la ce vom face mai tarziu, cand saptamanile erau mai lungi, cand aveam timp pentru toate si pentru toti, cand tremuram la gandul BAC-ului, al admiterii, al despartirii, al plecarii de acasa. Acum timpul e mai scurt, fuge mai repede, saptamanile le traim de vineri pana duminica sau luni dimineata, iar viata noastra se masoara in functie de dead-line-uri, rate, intalniri.

Cand mai este ceva mai mult de un an pana la intalnirea de 10 ani ne-am luat inima in dinti si am hotarat sa reluam legaturi , sa depanam amintiri.

10 (zece)

Cu aceasta ocazie am bucuria sa va anunt ca am ajuns la fabuloasa cifra de 10 (zece) colegi pe blog. Le multumesc celor care se afla in primii 10 (zece), iar pe ceilalti ii mai asteptam.

Mihaela Panaete (casat. Bratu)

Adresa de email: mihaelabratu2005(a)hotmail.com

Locul geografic actual: Focsani cu drumuri dese la Bucuresti

Ocupatia actuala: Director comunicare interna (Corporate Communication Manager), RTC Holding

Ce a facut dupa terminarea liceului:
ASE-Management (2000-2004), m-am angajat din octombrie 2004 la RTC. Am trecut si eu pe la Easy Call ca Geanina in 2004 si pe la Zanfir prin 2003, dar pentru putin timp.


Alte informatii: Casatorita. Bratu dupa casatorie. Nici un copil (deocamdata). Avem un catel in schimb.

Cristina Necula (casat. Manu)

Adresa de email: cristina.manu(a)yahoo.com

Locul geografic actual: Bucuresti

Ocupatia actuala: Quality Assurance Software Engineer

Ce a facut dupa terminarea liceului:
Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, ASE, Bucuresti; m-am angajat apoi la 3 saptamani de la terminarea facultatii ca programator la o oarecare firma micuta romaneasca producatoare de soft pentru taxele si impozitele din Romania. In prezent lucrez tot la o firma de soft cu sefi olandezi, insa ca tester. Deocamdata am renuntat la programare si nu-mi pare rau :).

Alte informatii:
Anul trecut pe 4 iunie m-am casatorit, am fost in Creta in luna de miere :). A fost foarte frumos si recomand insula la toata lumea. A urmat apoi anul acesta o plecare in Olanda de 10 zile (a inclus si vizitarea orasului Amsterdam recomandat de Adina Alecse) si nasterea unei fetite pe data de 10 mai. Asta ar fi punctul culminant al vietii mele de pana acum de fapt :). Micuta poarta nume de imparateasa (Alexandra) si are 2 luni deja. In rest ... sunt foarte bine Slava Domnului; sanatoasa, incerc sa fiu voioasa si plina de rabdare chiar si cand plange micuta :), iar...eu si sotul meu asteptam trecerea celor 3 luni (perioada de foc) ca sa ne putem bucura si mai mult de micul nostru tiran :). Doamne ajuta! si urez la toti numai bine :).