Treceți la conținutul principal

Monica Isac (casat. Vlad)

Adresa de email: costelvlad(a)telefonica.net

Locul geografic actual: Zaragoza, Spania

Ocupatia actuala: Momentan nu muncesc, imi dedic tot timpul in educatia fetei mele.

Ce a facut dupa terminarea liceului: Am muncit 2 ani la Sorste, S.A. ca normatoare si din 2004 locuiesc in Spania, cu familia. Aici am facut diferite cursuri (html, contabilitate, creare si gestionare soc. mici si mijlocii, acum imi perfectionez spaniola in aula virtuala de spaniola a institutului Cervantes).

Alte informatii: M-am casatorit, am o fata de 5 ani - Katia Francesca Elena Vlad.

Comentarii

alibus a spus…
Monica,
Bine ai venit esti oficial inscrisa in cursa pentru sticla de Val Duna desi va fi greu sa o iei in eventualitatea ca o vei si castiga, avand in vedere unde stai acum :)))
MONICA VLAD a spus…
VA salut pe toti! Ma bucur ca am gasit blocul tau Alin, pt ca nu mai stiam nimic de nici un coleg de clasa; ieri ma uitam pe poza de la liceu si mi-am dat seama ca erau persoane de care nici nu imi m-ai aduceam aminte; si imi imaginez ca eu cum nu ies in poza , sunt multi care nu-si aduc aminte de mine. Stiu doar ca Raluca Raducan s-a casatorit si ca are o fetita...
Multumesc mult Alin pt inscrierea in cursa pt vin, cu toate ca nu am contactat cu tine pt asta..., da oricum daca o castig , mi-o trimiti prin posta, nu?..
alibus a spus…
Monica,
Una din regula de aur a concursului este ca nu se asigura transportul :)))

stiu oricum ca nu din acest motiv m-ai contactat tocmai acum. Concursul vroia sa loveasca mai mult in cei care stiau de blod de si mai multa vreme si cu toate astea nu mi-au trimis inca datele lor. Vorba reclamei...'niste...tz...colegi' :)))

Cu Raluca m-am intalnit la un moment dat si mi-a dat si o adresa dar nu mi-a raspuns la mailuri asa ca ma gandesc ca am retinut-o eu prost:(
GOTTI a spus…
Bine ai venit. Am impresia ca au trecut 100 ani de cand te-am vazut ultima oara..... Ma bucur pt tine ca esti bine si daca ajungi prin tzara anuntza inainte ...poate ne vedem mai multi.
Saludos.
alibus a spus…
Bibi, nu mi-ar raspuns daca poti intra in modul edit sau nu.
Andreia a spus…
Helloooooo

Monica .....mama cata vreme a trecut; sa fii sanatoasa si sa ne arati poze cu fetita ta.
Traiasca Internetul si mai nou Hi5. am vazut acolo poze cu Andra Petre pe post de mireasa superba, Carmen langa ea, Roxana Mihaly alaturi de un tanar dragut :) plus un buchet in mana ( de mireasa oare?). Si mai traiasca si Yahoo Messengerul, unde apare si Ana Maria ex Timpau. Salutari tuturor celor harnicuti.
alibus a spus…
Andreia,

Da si tu o mana de ajutor si trimite-le un link celor de pe Hi5. Eu nu fac parte din aceasta comunitate ;)
Adina a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Adina a spus…
Andreia, ai facut rost de contactele de care vorbeai mai demult: Ana Maria, Carmen Timpau, Andra Petrea, Roxana Mihaly? Eu nu sunt pe Hi5. Ma pui si pe mine in legatura cu ele? Pleassssse!!! :) Please nu ma forta sa intru pe Hi5!

Postări populare de pe acest blog

Dupa 10 ani ...

CNC 1996 - 2000 pe Facebook

Am avut placerea sa gasesc un grup dedicat generatiei noastre pe Facebook si care, in principiu, ar trebui sa ne ajute sa organizam mai usor intalnirea de 10 ani (dar nu numai). Unii dintre voi s-au inscris deja. Ii asteptam si pe restul.
Grupul il gasiti aici.

Irina Ciobanu

Adresa de email: ciobanuanairina(a)yahoo.com

Locul geografic actual: Bucuresti

Ocupatia actuala: Avocat

Ce a facut dupa terminarea liceului: Facultatea de drept si dupa asta avocatura.

Alte informatii: In curs de inmultire.