Cine suntem?

Pana in 2000 eram XII B, acum fiecare are povestea lui, fiecare isi croieste propriul drum prin viata.

Erau vremuri in care visam la ce vom face mai tarziu, cand saptamanile erau mai lungi, cand aveam timp pentru toate si pentru toti, cand tremuram la gandul BAC-ului, al admiterii, al despartirii, al plecarii de acasa. Acum timpul e mai scurt, fuge mai repede, saptamanile le traim de vineri pana duminica sau luni dimineata, iar viata noastra se masoara in functie de dead-line-uri, rate, intalniri.

Cand mai este ceva mai mult de un an pana la intalnirea de 10 ani ne-am luat inima in dinti si am hotarat sa reluam legaturi , sa depanam amintiri.

Madalina Robu

Adresa de email:
madalina.robu(a)yahoo.com


Locul geografic actual: Bucuresti

Ocupatia actuala: Policy Ownership Services Team Leader la AIG Life

Ce a facut dupa terminarea liceului: A terminat ASE (Economia Mediului), a mai facut si un master in comunicarea de afaceri (ca asa se poarta :) ), a lucrat la Vodafone vreo 3 ani, iar de un an e la AIG.

Alte informatii: Este mare fan calatorii asa ca profita de fiecare clipa sa evadeze din Bucuresti, inca nu are ganduri serioase de asezat la casa ei , si cam atat pt moment :).

4 comentarii:

alibus spunea...

Madalina,

In primul rand, bine ai venit pe blog. In al doilea, asa cum ti-am spus si personal, am fost foarte aproape sa fim colegi si de munca, eu plecand de la AIG cu foarte putin timp inainte ca tu sa vii :(.

Revenind la blog, sper sa ne ajuti sa animam putin atmosfera aici, oricum prezenta ta aici ne bucura ;).

P.S.: Salutari pentru colegii de la Pensii si bineinteles de la MIS&IT :)).

Anonim spunea...

bine ai venit printre noi.
asteptam sa ne povestesti mai multe.....

pupici

geanina

Adina spunea...

Hello Madalina,

Bine ai venit. :)
Ce vad acuma? A 2a sau a 3a banca cu tine si cu Madalina Cretu. In spatele vostru Ramonel cu mine. Iar in fata voastra era si mai creata de Raluca Raducanu :) Am cam uitat asezarea in banci. Fragmentul asta cred ca e din ultimul an.

O sa fie super grozava intilnirea noastra anul viitor. Emotii, schimbari, amintiri. In liceu nu mi imagineam ca o sa mi lipseasca sau ca o sa i duc dorul. Dar colegii ramin acolo chiar si peste ani.

E innorat, vint si ploua afara. Poate din cauza asta privesc in urma.

Te pup si pe tine si pe toti ceilalti.

Adina

PS: Se cauta benevol pentru a o convinge pe Rama sa se alature pe blog. Doritorului offer email, tel fix si mobil, adresa... :) Cine vrea jobul?

GOTTI spunea...

WELLCOME.