Treceți la conținutul principal

Model

Adresa de email: de completat
Locul geografic actual: de completat
Ocupatia actuala: de completat
Ce a facut dupa terminarea liceului: de completat
Alte informatii: de completat

*cam asta e propunerea mea pentru cum vor arata profilele. Momentan dreptul de comentariu este public urmand ca ulterior sa fie eventul restrans la o lista de useri.
** o sa am nevoie de voi sa fac un scurt intro :P

Comentarii

gabriel a spus…
era si timpul....
geanina a spus…
vreau si eu sa pun poza, cum fac?
alibus a spus…
Deocamdata nu e tocmai la indemana sa adugi poze dar cat de curand va fi posibil. O sa mai pun la punct cand voi avea timp formatul blogului si apoi vom crea useri pentru a putea posta si aduga poze.
Ionut_S a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
alibus a spus…
Gabriel a.k.a Bibi :P (cred)
Andreia & Dragos a spus…
Bravo Alin!!!!!!!!!! Multam fain
Ionut_S a spus…
Dap, am sters postu, ca ulterior m-am prins cine ce si cum.

Salutare Bibi si Geanina.
Andreia & Dragos a spus…
cam tarziu domnul scanteianu, cam tarziu
Ionut a spus…
Ei lasa, ne-ati luat-o voi fetele inainte, cu maritisu. Recuperam noi, nu-i asa Bibane?
alibus a spus…
eu am facut tot posibilul
Andreia & Dragos a spus…
Te oftici, te oftici? Oricum nu asta era scopul nobil al muncii lui Alin.
gabriel a spus…
A.K.A. Bibi.....you said the magic word my friend..... sal tuturor. baga mare alinush ... nus cand mai ai timp si de asa ceva....dar IN ALIN WE TRUST.
gabriel a spus…
cat despre maritish...nus ce sa zic.....alin stie mai bine (insuratoare in cazul lui).asa ca las cuvantul celor cu experienta.....
alibus a spus…
Salut Bibi,
pai cred ca lucrurile se pot schimba si pe parcrs, cat de curand voi trimite un mail celor carora le stiu adresele si voi cere datele ce apar in modelul postat pe blog. Cred ca e mai usor asa cel putin intr-o prima faza.
iri a spus…
salutare! ma bucur sa vad ca ne regasim. sa auzim de bine! casa de piatra Andreea si mai ales felicitari!
alibus a spus…
irina, astept si reply la mail:)
ramona-constantin a spus…
salutare! ma bucur sa mai aflu vesti despre voi, dragilor, si mai ales ca nu m-ati uitat
alibus a spus…
Ramona, ne bucuram ca ni te-ai alatura, in al doilea rand banuiesc ca ai adresa mea de la Adina asa ca te rog sa-mi trimiti cand poti detaliile :D
Multumesc!
sefa a spus…
Gata...are trebui sa pot posta primul meu comentariu! pt asta a trebuit sa-mi mai fac un cont (pe g-mail de data asta)! In fine... Salutare tuturor!
alibus a spus…
Sefa astept si poza pentra asta-i farmecul sa vedem cat de mult ne-am schimbat. :P

Postări populare de pe acest blog

Dupa 10 ani ...

Diana Lungu

Adresa de email: diana_lfd(a)yahoo.com

Locul geografic actual: Ploiesti

Ocupatia actuala: Specialist vanzari auto (Mitsubishi de data asta)

Ce a facut dupa terminarea liceului: O groaza de chestii mici marunte si nesemnificative in comparatie cu altii, nu am plecat in strainatate, nu m-am maritat (poate doar cu munca), prieten cred ca mai am,....cert e ca am muncit si am devenit independenta financiar. Mai exact...3 ani in telefonie mobila, alti 2 si ceva in vanzari auto,...next...Dumnezeu stie, desi as vrea sa scap de vanzari...cred ca in ritmul asta o sa ajung sa vand avioane, mig-uri, arme..... naiba stie!

Alte informatii: Am ramas la fel de nebuna, numai ca mi-am mai descoperit o pasiune da cand lucrez in vanzari auto...imi place la nebunie sa conduc, si mai ales cu viteza...deci ma termina masinile cu multi cai putere si motocicletele cuminti de genul: Yamaha R1, Suzuki GXR, etc (pacat ca nu am permis A, si nu am invatat inca sa merg cu asa ceva,...am decis e ca e mai sigur pt sanata…

Alin Ionita

Adresa de email: alin_ionita(a)yahoo.com

Locul geografic actual: Bucuresti

Ocupatia actuala: Business Analyst Developer

Ce a facut dupa terminarea liceului: M-am tuns. Pentru ca asa cum vorbisem cu o parte din colegi dupa luarea BAC-ului ne tundem...eu m-am tinut de cuvant (se poate vedea si in ziua de azi). Apoi am dat la Facultatea de Matematica si Informatica (Universitatea Bucuresti, sectia matematica) pe care am terminat-o in 2004. Odata cu terminarea facultatii am urmat un master in Baze de Date si Programare Web si m-am angajat totodata la o companie de dezvoltare software, consultanta si servicii in domeniul IT. Am lucrat in aceasta firma timp de trei ani pana in vara lui 2007 cand am avut sansa sa ma alatur unei companii internationale in cadrul careia am participat, ca analist programator, la mult mediatizata campanie de aderare la pensia privata obligatorie, pentru ca in prezent sa lucrez in cadrul unei banci ce se afla la inceput de drum pe piata romaneasca si proaspat admis …