Cine suntem?

Pana in 2000 eram XII B, acum fiecare are povestea lui, fiecare isi croieste propriul drum prin viata.

Erau vremuri in care visam la ce vom face mai tarziu, cand saptamanile erau mai lungi, cand aveam timp pentru toate si pentru toti, cand tremuram la gandul BAC-ului, al admiterii, al despartirii, al plecarii de acasa. Acum timpul e mai scurt, fuge mai repede, saptamanile le traim de vineri pana duminica sau luni dimineata, iar viata noastra se masoara in functie de dead-line-uri, rate, intalniri.

Cand mai este ceva mai mult de un an pana la intalnirea de 10 ani ne-am luat inima in dinti si am hotarat sa reluam legaturi , sa depanam amintiri.

Gabriel Constantin Gurguta (Bibi)

Adresa de email: gabrielgoti(a)yahoo.com, gabrielgotti(a)gmail.com

Locul geografic actual: Pot fi gasit in Bucuresti , dar mai vin si prin Focsani cam 1 data pe luna.

Ocupatia actuala: Specialist in Recuperare Medicala- Fiziokinetoterapeut.

Ce a facut dupa terminarea liceului: Bibi s-a imbatat de bucurie,apoi de suparare in prima faza. Apoi s-a gandit sa dea si el la o facultate. Intai a luat la plata la Medicina (si tac-su a zis ca nu il tine pe bani) asa ca a facut un an de Imbunatatiri funciare si Dezvoltare rurala. Anul urlator a mai dat la Medicina - specializarea FKT (BFT) si a luat. Deci a fost timp de 5 ani student.In paralel si-a luat si un atestat de BLS (basic life support ). Dupa terminare s-a angajat la o clinica privata unde lucreaza si in prezent.Concomitent e student in anul 4...aproape 5 la Medicina Generala. (update 2010 : absolvire Medcina Generala si a ajuns si Doctor Medic....now what? Intre timp a mai cochetat cu industria farma unde a lucrat in departamentele de cercetare - studii clinice) .

Alte informatii: Nu se mai satura de atata scoala. Nu s-a insurat. Nu si-a luat benveu. Si casa de pe Kiseleff a lasat-o copiilor starzii.

6 comentarii:

iri spunea...

da bine! nu te-ai saturat de scolarit? mai poti?

gabriel spunea...

mai duc nitel...inca vreo cativa ani.....

Adina spunea...

nici eu nu te-am uitat, Bibanule :-) ne vedem mai des pe mess. pupici.

Cristina spunea...

Buna,Bibi.Multumesc de urari...
Iar eu tie nu-ti pot spune decat succese succesive la scoala ... pentru urmatorii cativa ani planificati pt asa ceva :)

geanina spunea...

dragul meu coleg de banca. stiu f bine principiul ´scuzele acuza´. totusi o sa imi cer scuze. sunt in examene, si de cateva zile vorbesc doar germana... e o limba al dracului de grea. si nu e suficient sa vorbesti si sa scrii, dina pacate am un examen si la istorie.

geanina spunea...

offff. sotul meu ma corecteaza mereu, si parca acasa vorbesc mai prost ca la scoala. poate ne vedem in romania, pe 16 august ajung si eu.

te pup