Treceți la conținutul principal

Paul Chioveanu

Adresa de email: paul_kimmy(a)yahoo.com

Locul geografic actual: Bucuresti

Ocupatia actuala:
Coordonator programe


Ce a facut dupa terminarea liceului:
In curs de actualizare


Alte informatii:
In curs de actualizare

Comentarii

alibus a spus…
Avem a doua banca completa (cel putin din configuratia pe care mi-o aduc eu aminte)...care e urmatoarea?
Adina a spus…
Alecse si cu Constantin :-) Ii trimit indata un mail sa se grabeasca!!!

hehehe... am crezut ca ne asezi in ordinea catalogului pe blog ... ahhhhh am scapat :P


Paul ma bucur ca ai ajuns sa faci ceea ce-ti place. Suna foarte interesant; pentru mine e un mister cum se gestioneaza banii europeni.
GOTTI a spus…
INTERESANT PARCURS. AM VAZUT CEVA DESPRE FONDURI EUROPENE....CRED CA TRE SA NE INTALNIM SA DISCUTAM MAI MULTE.IN REST...TOTUL OK. AI O POZA BELEA. SEMENI CU GIGI BECALI....HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA......CIAO SI BINE AI (RE)VENIT PRINTRE NOI.
paul a spus…
sal

poza e marita de Alin..alta nu am la birou..de acasa mai greu cu intratul pe net...

semnat,
gigi
sefa a spus…
Buna!chiar ca e belea poza...mi se pare mie sau nu prea te-ai schimbat, e totusi cam neclara poza, se vede ca e marita!
Eu oricum nu cred ca te-am mai vazut de la absolvire! Asa ca daca trec pe strada pe langa tine, fara sa te bag in seama sa nu te superi!
alibus a spus…
Ca sa fiu mai exact poza nu este chiar marita...este doar taiata dintr-o poza de ansamblu mai mare...n-a avut baiatul alta poza la el...ce vreti? macar mi-a trimis nu ca altii!
Cristina a spus…
Buna,Paul.Noi tot vecini la Iancului am ramas,nu?
alibus a spus…
Din cate stiu Paul s-a mutat pe Mosilor....dar eu stal la iancului:D
GOTTI a spus…
nici vorba....Paul sta in primaverii...sau in cotroceni..sau in pipera.auziti??....stiti ce???...paul sta unde vrea el...e clar? sau pe Kiselefff.....??

Postări populare de pe acest blog

Dupa 10 ani ...

Diana Lungu

Adresa de email: diana_lfd(a)yahoo.com

Locul geografic actual: Ploiesti

Ocupatia actuala: Specialist vanzari auto (Mitsubishi de data asta)

Ce a facut dupa terminarea liceului: O groaza de chestii mici marunte si nesemnificative in comparatie cu altii, nu am plecat in strainatate, nu m-am maritat (poate doar cu munca), prieten cred ca mai am,....cert e ca am muncit si am devenit independenta financiar. Mai exact...3 ani in telefonie mobila, alti 2 si ceva in vanzari auto,...next...Dumnezeu stie, desi as vrea sa scap de vanzari...cred ca in ritmul asta o sa ajung sa vand avioane, mig-uri, arme..... naiba stie!

Alte informatii: Am ramas la fel de nebuna, numai ca mi-am mai descoperit o pasiune da cand lucrez in vanzari auto...imi place la nebunie sa conduc, si mai ales cu viteza...deci ma termina masinile cu multi cai putere si motocicletele cuminti de genul: Yamaha R1, Suzuki GXR, etc (pacat ca nu am permis A, si nu am invatat inca sa merg cu asa ceva,...am decis e ca e mai sigur pt sanata…

Alin Ionita

Adresa de email: alin_ionita(a)yahoo.com

Locul geografic actual: Bucuresti

Ocupatia actuala: Business Analyst Developer

Ce a facut dupa terminarea liceului: M-am tuns. Pentru ca asa cum vorbisem cu o parte din colegi dupa luarea BAC-ului ne tundem...eu m-am tinut de cuvant (se poate vedea si in ziua de azi). Apoi am dat la Facultatea de Matematica si Informatica (Universitatea Bucuresti, sectia matematica) pe care am terminat-o in 2004. Odata cu terminarea facultatii am urmat un master in Baze de Date si Programare Web si m-am angajat totodata la o companie de dezvoltare software, consultanta si servicii in domeniul IT. Am lucrat in aceasta firma timp de trei ani pana in vara lui 2007 cand am avut sansa sa ma alatur unei companii internationale in cadrul careia am participat, ca analist programator, la mult mediatizata campanie de aderare la pensia privata obligatorie, pentru ca in prezent sa lucrez in cadrul unei banci ce se afla la inceput de drum pe piata romaneasca si proaspat admis …