Cine suntem?

Pana in 2000 eram XII B, acum fiecare are povestea lui, fiecare isi croieste propriul drum prin viata.

Erau vremuri in care visam la ce vom face mai tarziu, cand saptamanile erau mai lungi, cand aveam timp pentru toate si pentru toti, cand tremuram la gandul BAC-ului, al admiterii, al despartirii, al plecarii de acasa. Acum timpul e mai scurt, fuge mai repede, saptamanile le traim de vineri pana duminica sau luni dimineata, iar viata noastra se masoara in functie de dead-line-uri, rate, intalniri.

Cand mai este ceva mai mult de un an pana la intalnirea de 10 ani ne-am luat inima in dinti si am hotarat sa reluam legaturi , sa depanam amintiri.

Irina Tiganus

Adresa de email: tiganus_irina_1981(a)yahoo.com sau irirovn(a)yahoo.com

Locul geografic actual: Focsani

Ocupatia actuala:
Inspector asigurari


Ce a facut dupa terminarea liceului:
Studenta la ASE - Economia comertului si ASE - Marketing - Cercetari de marketing; referent daune UNITA SA Focsani 2005-2006; inspector asigurãri BT ASIGURARI Focsani 2006 - 2007; în toamna, sper masterand......ca nu se mai poate!


Alte informatii:
Necasatorita, cu 3 viitori potentiali nasi, si fara mire (se cauta mire cu 90/60/90) restul mai aflati la nunta!

5 comentarii:

Ionut spunea...

Domnisoara Tiganus, aici e blog nu matrimoniale da? Si... 90-60-90 e femeia perfecta, la barbati stiam ca trebuie mai multe zerouri ;)

gabriel spunea...

fara numar, fara numar, fara numar......de la Bibi pt Ionutz care zice bine.....asa e don'soara Tiganush......

alibus spunea...

Mai baieti... sa nu-i speriati cumva pe colegii care inca nu si-au facut curaj sa ne trimita detaliile:)) Mai bine mi-ati trimite poza (Bibi) si restul tacamului (Ionut). :D

Ionut spunea...

Alin esti off-topic :D

irirovn spunea...

ma pupatzi! daca-s sta sa masor degetul mic de la piciorul stang...as imbatrini! si se vd ca nu stitzi de :). credetzi ca vreau sa ma marit. sa-si mai puna pofta-n cui, ca eu nu vreau sa ma leg la cap inca! Ce? voi nu copilaritzi pana pe la 30 ani? asa ca...nu ma grabesc!